Tuesday, 21 December 2010

Een glorieuze winter

Sinds de 17e weer in Lith. Glorieus mooi winterweer! Tussen de besneeuwde uiterwaarden ligt diezelfde vriendelijke Maas waarin ik in de zomer nog zoveel trainingkilometers heb gemaakt, er nu loodgrijs dreigend en ijskoud bij.

Hoewel minder erg dan na perioden van malaria in Afrika een aantal jaren geleden, ben ik fysiek duidelijk ondermijnd. Niets dramatisch, maar gewoon bekaf na een paar uur activiteit. Ik probeer maar gewoon extra rust (slaap) te pakken, wat nu eindelijk even kan. De monsterinspanning van het Kanaal komende zomer lijkt nu wel even heel ver weg, al is ie dagelijks in mijn gedachten. Maar first things first: eerst uitrusten en fit worden, en dan pas de training hervatten. Om eerlijk te zijn zie ik dat niet meer voor Nieuwjaar gebeuren. Daar valt weinig aan te doen, dus ik leg me er maar bij neer, en geniet met het gezin van deze prachtige winter en van familie, buren en vrienden. Ik hoop dat jullie dat ook doen.

2 comments:

  1. Herstel maar goed ! beter goed uitrusten en dan pas weer opnieuw beginnen dan steeds opnieuw hervallen. Kanaal is nog veraf. Groeten en prettige feesten,
    Henk

    ReplyDelete
  2. Hey Milko, kan jij op 20 maart een 100x100 inplannen met enkele mensen ??? ik zou in Belgiƫ een 100x100 organiseren en kreeg het gekke idee - ook van een Nederlander, Niko Kluyver overigens - om een pain across the continents te organiseren: hij zou ook een 100x100 op Curacao doen. Als we dan nog een Aussie en een Afrikaan vinden doen we 100x100 op 5 continenten. Overigens gaat de opbrengst van onze 100x100 naar jouw doel, dat heb ik al op Facebook gecommuniceerd. Laat iets weten, Mocht je me ooit moeten bellen, mijn nummer is 0032 479 90 35 32, groeten, Henk. PS: als je een aussie en/of Afrikaan kent, laat het weten aub :-)

    ReplyDelete