Saturday, 16 October 2010

Maleisië


Bekendste highlight in KL: de
Petronas Twin Towers
 Onze tweede dag in Kuala Lumpur zit erop. Ook Azië, maar dan mijlenver voor op Bangladesh.

De contrasten zijn hier groot: minirokken naast burka's, en dat zal de enorme diversiteit van de maatschappij (en de inherente problemen) wel weerspiegelen, al komen we daar met zo'n kort tripje natuurlijk niet het fijne van te weten. M. zweert dat hij gisterenavond twee vrouwen in burka in een auto uit flesjes bier zag drinken. Ik waag dat te betwijfelen, al heb ik zelf wel verbaasd staan kijken naar een andere vrouw in zwarte burka hand in hand en zeer verliefd en gezellig kletsend aan de wandel met - neem ik aan - haar echtgenoot. Toch niet helemaal het norse verhaal waar je het eerst aan denkt bij burka's, al blijft het een vervelend gezicht.

Vandaag voor het eerst weer getraind: een uur cardio (lopen en fietsen) in de fitnessruimte van het hotel. Het zwembed is toch rechthoekig, maar nog geen 20 meter en te vol deze middag.

1 comment:

  1. Hey Milko, sorry, enige tijd geleden maar ik heb het ook druk gehad. Ik heb de vraag over het 1x3 ademen aan HP Hartog en Marcel Stroet gesteld. Volgens HP kan dit geen probleem zijn gezien je bij kanaaloversteek mag kiezen aan welke kan van de boot je zwemt en die NO wind dus kan gevangen worden door de boot. Volgens Marcel moet je gewoon trainen, trainen en trainen maar zo kennen we hem wel :-). Zelf ben ik ook al weer aan het trainen geslagen: ik wil volgend jaar in Vriezenveen niet te veel op je achter liggen :-) Op foto's zie ik dat je ook bent afgevallen: let daar denk ik maar mee op: die extra kilo's komen denk ik wel goed van pas bij een oversteek. 't is een moeilijk evenwicht tussen trainen en eten. Veel succes en tot de volgende keer. mijn e-mail is trouwens henkverbeke@hotmail.com
    Groeten,
    Henk

    ReplyDelete